Ons hoofd zit nog vol van alle indrukken die we hebben opgedaan tijdens de contactmiddag gisteren in Soest. Wat waren er veel mooie ontmoetingen! En wat jammer dat we niet met iedereen hebben kunnen spreken!

Wat een respect we hebben voor de vier twintigers die zich door Hedwig hebben laten interviewen en tijdens dit interview vertelden over hoe hun leven er nu uitziet, hoe ze werken en wonen, waar ze in de loop der jaren tegenaan gelopen zijn, wat hun eigen extra uitdagingen zijn enzovoorts. Zo mooi hoe ze daarover vertelden en zo mooi hun verschillende verhalen te horen.

Fijn ook dat professionals Sophie van Rijn (TRIXY) en Maarten Otter informeel aanwezig waren.

Wat we jammer vinden is dat het er niet van is gekomen om Jessica publiekelijk te danken voor onze nieuwe website. Die staat al online, is nog niet helemaal af, maar daar wordt door haar nog aan gewerkt. We willen Jessica danken voor haar enorme inzet daarvoor én voor haar inbreng in onze besloten Facebook groep.

We hopen dat iedereen die er was wat aan deze ontmoetingsmiddag heeft gehad, op zijn minst dat je niet alleen bent, dat er meer zijn die een extra X-chromosoom hebben. Maar ook dat, naast de vele overeenkomsten, het hebben van een extra X-chromosoom op iedereen een eigen invloed heeft, waar de één meer van merkt dan de ander.

Dank ook voor de waardering die wij hebben gevoeld voor ons werk voor de contactgroep. Dat we door moeten gaan met het organiseren van ontmoetingsdagen. Dat we het graag betaalbaar willen houden voor iedereen en dus voor een volgende keer weer op zoek gaan naar een betaalbare geschikte locatie in het midden van het land, waar ook voor kinderen iets te doen is. Suggesties zeer welkom via onze contactpagina.

Graag zien we jullie weer op een volgende ontmoetingsdag!

Ida & Thea
Contactgroep Triple X-Syndroom

Taarten met op de achtergrond de handen van de medewerkster, met handschoenen. Ze legt een stukje taart op een schotel.
Het taartenbuffet viel in de smaak
een deel van het gebouw De Potstal met daarvóór zinken teilen vol boeiende narcissen, blauwe druifjes en viooltjes.
De Potstal met vrolijke bloembakken
Ida met donkerbruin haar en Thea met zilvergrijs haar bij de Potstal, ze kijken vrolijk in de camera.
Ida (links) en Thea (rechts)
Zondag 24 maart 2024 – the day after
Getagd op: